Energiapark – Gyógypark – Egerbakta

Használja ki a Föld gyógyító erejét!

   ápr 16

Gyógyító Földsugárzás

“Gondolatok a gyógyító földsugárzásról

Körülöttünk minden rezgés, azaz hullám, s a kettő egy!
Az anyag is rezgés, mely egyben hullám.
Minden rezgés egyben energia.
Minden rezgés egyben információ.

rezgés = hullám = anyag = energia = információ

Minden anyagnak megvan a csak arra az anyagra jellemző kisugárzása, rezgése, így rezgésük alapján az anyagok, tárgyak, emberek, hullámok felismerhetőek, beazonosít­hatóak.

Minden rezgés energiaként, információval is, hat a környezetére.

Minden rezgés megtartja folyamatos kisugárzását mindaddig, még egy más rezgés rezgésállapotának megváltoztatására nem kényszeríti.

Például ha van egy betegségünk vagy egy beteg testrészünk, annak is van a csak arra a betegségre jellemző kisugárzása, azaz rezgése. Egy erősebb vagy egy másfajta rezgés, amely egyben információ is, ezt a beteg rezgést felülírja, átkódolja, megszünteti. Ha minden rezgés, akkor ez a más rezgés lehet gyógyszer, gyógynövény, gyógyvíz, gyógyító földsugárzás, vagy a gondolat teremtő ereje.
A gyógyító, energetizáló földsugárzás ugyanúgy Isten patikájához tartozik, mint a gyógynövény, a gyógyvíz, vagy bármi, ami gyógyít! Érdekessége, hogy minden betegségre más rezgés való, mint ahogy minden betegségre más gyógyszert írnak az orvosok. Azt tapasztalom, ami az egyik embernek nagyon jó hatású, az a másiknak nem. Valószí­nűleg minden betegségre megvan a földből kijövő gyógyító rezgés, amely segít a gyógyulásban, csak meg kell találni.
Az egyedi gyógyító földsugárzások nagyon gyakoriak, bárhol kijelölhetőek, csakúgy, mint ellenpárjuk. Ez a földből kijövő sugárzás nagyon intenzív, sejtszinten valamit nagyon beindít, de ugyanúgy le is állíthat. Szerencsés esetben aktivizálja szervezetünk energiáit, működését, de a kisu­gárzott rezgésminőségtől függően le is ronthatja azt. Ha valakinek nem volt veleszületett súlyos betegsége és évek múlva mégis kialakult, annak lehet az oka a fekhely, vagy ahol sokat tartózkodik, ott drasztikus földsugárzás jöhet ki a földből. Amely hosszabb benne tartózkodás esetén olyan, mint egy gyógyszer-túladagolás vagy mintha egy egész­séges embernek gyógyszereket adnánk évekig, melyet szervezete nem igényel. Ez a sugárzás, ill. rezgés nem azonos sem a vízérrel, sem a Hartmann hálóval, melyek szintén negatív hatásukról ismertek, azokat felülírhatja. Annyi bizonyos, hosszabb távon, évek alatt jelentős hatása van a szervezetre, jó vagy rossz irányba. Komoly betegségek kialakulásának, mint pl. agyvérzés, magas vérnyomás, migrénes fejfájás, epilepszia, infarktus, romló látás, allergia, asztma, meddőség, daganat, bölcsőhalál, idegfájdalmak, csontfáj­dalmak, és még sorolhatnám tovább, egyik, talán a legfőbb oka a földből kijövő drasztikus földsugárzás.
Mindig is léteztek gyógyító és károsító földsugárzások, melyek egyedi, sajátos energia minőséget és információt tartalmaznak. Ezen rezgés minősége és információtartalma határozza meg, milyen betegségre és milyen szervre hat jó vagy rossz irányba.

Minden élőlénynek, így az embernek is van egy saját rezgése, illetve rezgésigénye, melyben jól érzi magát. Így van ez a testünket alkotó szervekkel és sejtekkel is, melyek bizonyos rezgésszinteken normálisan, jól tudnak működni. Ezek a szervek, szövetek, sejtek, ha olyan rezgésbe kerülnek, melyet akár a földsugárzás is okozhat, és abban jól érzik magukat, tehát hasonló rezgést kapnak, mint amiből felépülnek, működésük javul, erősödik. De ha olyan rezgésbe kerülnek, mely saját rezgésükkel ellentétes, az „erősebb rezgés győz” elv alapján, működésük gyengül, hosszabb távon évek alatt megállhat a – negatív rezgéssel tartósan érintkező szervek, sejtek működése! Ellentétes rezgések kiolthatják egymást.

Közismertebb negatív sugárzások az elektromos erőterek, radioaktivitás, mikrohullám, de ide tartoznak az egész­ségkárosító földsugárzások is. Szerencsére a természetben mindennek van ellenpárja, így megtalálhatóak a gyógyító földsugárzások, melyet az élővilág az ember kivételével mindig is kihasznált életteréül, fajuk fenntartása érdekében.
A növény, rovar és állatvilág fellelhetőségét, alakzatát, sza­porodásukat, pihenő-illetve tartózkodási helyüket vizsgálva meglepő, akár csodálatos dolgokra jöhetünk rá. Csak nyitott szemmel kell járni, és könnyen észrevesszük a feltűnő, az al­talaj növényzetén szemmel nagyon jól látható elváltozásokat, melyet a földből kisugárzó energiák okoznak.
Legszembetűnőbbek a parkokban vagy befüvesített he­lyeken az átlag fűből kirajzolódó sötétzöld, erőteljesebb fűszálú foltok. Ez a mezőkön még feltűnőbb jelenség, mert ott egyszer, kétszer kaszálják a füvet, így kimagaslik a kör­nyezetéből ez a sötétzöld, erőteljes dús levelű növényi alak­zat. Ez a legerősebb energiát képviselő feltűnő jelenség, mely az ebben érintett növényi fűszálak túlburjánzását idézi elő.
Általában ezekben az erős zöld fűfoltokban szaporodnak el a mezőkön fellelhető szegfű, csiperke és pereszkegombák. Tehát megállapíthatjuk, hogy bizonyos gombáknak kedvez ez a rezgés. Falun élők, mezőn dolgozó emberek mindegyike ismeri ezeket a sötétzöld fűfoltokat, csak nem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget. Felhívva figyelmüket ezekre az erős földsugárzás okozta jelenségekre, beugrik nekik, hát akkor a tehén azért nem legeli le, kihagyja ezeket a sötétzöld fűfoltokat. Ezt minden szarvasmarhákkal foglalkozó család tapasztalhatta már, melyet az idős falun élő emberek is igazolnak. Mivel az állatok sokkal érzékenyebbek a földsugárzásokra, így ez az erős energia kisugárzás melyet a sötétzöld fűképződmény is jelez, a tehenek számára kibírhatatlan irritációt okoz. Fejüket nem bírják sokáig a drasztikus energia kisugárzásban tartani, ezért meg sem próbálják a legelést. Igen, az állatok így reagálnak az őket érintő jó vagy a rossz megtapasztalására.
Boszorkánykör
vagy boszorkánygyűrű néven a tudo­mány ismer erdőkben, mezőkön, füves területen kirajzolódó gomba- és fűköröket, melyet szerintük a gombák hoznak létre. Én azt állítom, ez egy rezgőkör, melyet a földből kisugárzó energia okoz. Ez a rezgés kedvez a benne elsza­porodó gombáknak, illetve a számukra kedvező rezgés, energia miatt szaporodnak el! Találkoztam már közel tíz méter átmérőjű, kb. egy méter szélességű, sötétzöld fűből kirajzolódott szabályos kör alakzattal, kizárt dolog, hogy a gombák ilyen szabályos körben szaporodjanak ok nélkül.”

Szemléltető képek a galériában találhatóak.

Minden jog fenntartva a szerzőnek!

 

Comments are closed.