Energiapark – Gyógypark – Egerbakta

Használja ki a Föld gyógyító erejét!

   ápr 19

Könyv

Megjelent könyv:

Mata Sándor: Gyógyító földsugárzások

Alcím: Éltető energiák – Betegséget okozó rezgésminőségek

Szerzői magánkiadás, 2013, Eger

ISBN: 978-963-08-6493-0
Oldalak száma: 145

Előszó

Köszönet annak a sok, földsugárzásokkal kapcsolatosan hitetlen embernek, kiknek hozzáállása arra késztetett, hogy hihetetlennek tűnő megtapasztalásaimat megosszam a ked­ves olvasóval. Mint modern természet-megfigyelő, ismeret­terjesztő szándékkal teszem. Bízom benne, hogy a leírtak ismerete által az emberek elkerülhetik a káros, és kihasz­nálhatják a gyógyító földsugárzásokat.
Elérkezett az idő, hogy az ember testi, lelki és szellemi evolúciója folyamában kilépjen az anyagi világ minden­hatóságából, és a láthatatlan, de eddig is létező finom ener­giák felé fordulva, lelkileg és szellemileg magasabb szintre emelkedjen.
Az életterünkben található, természetes, egyedi gyógyító és károsító földsugárzásokra, gyógyító rezgésekre szeretném felhívni a figyelmet, amely biológiai létünket, egészségünket oly mértékben befolyásolja, hogy ennek tudományos vizsgá­latát elodázni lehet, de el nem kerülhető. Vizsgálata, tudomá­nyos elterjesztése a legegyszerűbb, legolcsóbb egészség­megőrző, és a legegyszerűbb gyógyítási lehetőséget hordoz­za magában. Tapasztalataim leírásával szeretném elérni, hogy a tudomány képviselői, orvosok, biológusok, fizikusok kutassák ezt a lehetőséget, az egyszerű emberek felfigyel­jenek rá, és ezáltal tovább és egészségesebben éljenek.
Amit leírok, azt bárki megtapasztalhatja, ha odafigyel
a körülötte létező természetre, vagy a saját lelki és fizikai testének rezdüléseire.
Egy nagy világlélekben létezünk, melyben minden össze­függ mindennel.

Legfőbb köszönet égi segítőimnek!

 

Részlet a könyvből: 

„Problémáink végleges megszüntetéséhez az okot kell megszüntetni. Tudatos odafigyeléssel rájöhetünk ezekre, kitapasztaljuk, mely helyeken kezd fájni, jelezni valamely testrészünk.
-   Én ám ebben nem hiszek! – jelentették ki számtalan esetben azok a beszélgető társaim, akiknek felhoztam a témát, majd kiderült róluk, hogy ők is komoly problé­mákkal küszködnek.
Nekik eszük ágában sem volt, hogy a kisugárzó, negatívan ható energiákat okolják, inkább természetesnek tartják, hogy az ember lebetegszik. Szinte büszkén mondják, hogy naponta öt-tíz szem gyógyszert szednek, s elvárják, hogy sajnálják őket. Tudatosítani kellene bennük, hogy mindennek oka van, és az okok megszüntetésével a problémáink is megszűnnek.
Örökletes dolog! Persze, hogy létezik ilyen, mellyel mindenfajta betegséget meg lehet magyarázni. Általában a genetikai öröklés hajlamosító tényező, de nem minden esetben. Van, hogy a szülőnél kialakul a legsúlyosabb betegség a daganat, amely sajnos elviszi. Azt senki nem vizsgálja, hogy károsító energia-kisugárzásban feküdt évtizedekig, és azért alakult ki a daganat. A szülők kihalnak, majd jobb híján a gyerekek a szülői házba költöznek, és „véletlenül” fekhelyük pont oda esik, ahol a szülők is feküdtek. Tehát ugyan azt a problémát okozó rezgés­minőséget kapják folyamatosan, amely a szülőket meg­betegítette, elvitte.
Ezután, természetes, hogy a következő ott fekvő ugyanabban a betegségben fog szenvedni. Így is lehet örökölni súlyos betegségeket. Ezek az örökletesnek mondott dolgok felülírhatóak. Abban az esetben lehetséges ez, ha véletlenszerűen, fekhelyünk által olyan gyógyító rezgésben fekszünk évekig, amely az érintett szervek működését javítja és feltölt energiával. Olyan információt hordozó rezgésben is tartózkodhatunk, amely a rossz sejteket leállítja, a jókat aktivizálja, ezáltal nem hagyja kialakulni az örökletes betegséget.
Vizsgálni kellene a rezgéseket a szívbetegségek kiala­kulásának okaként. Léteznek kardiológiai problémákra nagyon jó hatású földkisugárzások, így ellenpárjuk is megtalálható, melyek előidézik ezeket. Vannak olyan helyek, ahol a szívbetegek jobban fulladnak. Vajon miért? Ismerek olyan előadótermet, melynek a közepén lévő székére, ha valaki ráül, erős, felgyorsult szívdobogást fog érezni. A szívproblémákkal küzdők ideülve rosszul lesznek, vérnyomásuk felugrik 200-ra, ezt a földből kisugárzó energia okozza. Rosszullétük miatt, ki kell nekik menni, regenerálódnak, majd visszaülve ugyan oda, kezdődik a baj. Ilyen esetben a megoldás, odébb kell ülni két-három székkel.”

Minden jog fenntartva a szerzőnek!

 

A Gyógyító földsugárzások című könyv megvásárolható a szerzőnél.

Ára: 2100 Ft + postaköltség

e-mail: radiesztezia@index.hu

honlap: www.gyogypark.com

Tel. 06 30/481 5919

 

Comments are closed.