Energiapark – Gyógypark – Egerbakta

Használja ki a Föld gyógyító erejét!

   ápr 16

Radiesztezia

  • Káros földsugárzások
  • vízerek
  • termálvízerek
  • gyógyító földsugárzások kijelölése

Érdeklődni:

Mata Sándor

Tel: 30/481 5919

e-mail: radiesztezia@index.hu

www.gyogypark.com

A gyógyító földsugárzások bárhol kijelölhetőek!

Otthonunkban, udvaron, kertben, parkban, intézményekben, szállodákban.

A gyógyító földsugárzás természeti jelenség, így természetes gyógyulási lehetőség!

Az életterünkben mindenfelé megtalálhatóak a természetes egyedi gyógyító és károsító földsugárzások.

Lakásonként 1-2 előfordulhat, de ettől nagyobb területen mindenképpen található.

A földből rezgésformájában kisugárzott energiát földsugárzásnak nevezzük.

 

Részlet a könyvből:

 A földsugárzásokról

„Bizonyára sokan hallottak már az egészségkárosító föld­sugárzásokról. Legközismertebbek a vízér és a Hartmann háló, melyekben, ha véletlenszerűen sokat tartózkodunk, egészségkárosodást okozhatnak. Idetartoznak a kevésbé ismer­tek: Ley - vonalak, Szent György - sávok, Curry – sugárzás, törésvonalak, stb., melyeknek megkeresése, kijelölése túl bonyolult, műszerrel nem mérhetőek, főleg a radiesztéta képessége az iránymutató. A hozzáértők már konkrétan leírták, melyik földsugárzás milyen betegségeket idéz elő, érdemes utánanézni. Ezeken felül, az egyik legismertebb káros sugárzás az elektroszmog, mely műszerrel mérhető. Betegségek kialakulásának okaként, bizonyítható így tudo­mányosan jobban megfogható.
Radiesztézia: földsugárzás érzékelés, sugárzásérzékelés.
Radiesztéta:   földsugárzást, sugárzást érzékelő és kijelölő ember.
Tanulható ősi tudomány, amely az ember szenzitív képességére hagyatkozik. Érzékenységünktől függetlenül különböző mértékben mindenki érzékeli a földsugárzásokat, mert az emberi testben kellemes, vagy kellemetlen fizikai reakciót vált ki. Így odafigyelve testünk jelzéseire a rosszakat elkerülhetjük, a jókat felhasználhatjuk egészségünk megőrzése érdekében.
Interneten beütve a kulcsszavakat: radiesztézia, földsu­gárzás-mérés, károsító földsugárzások, több oldalnyi tudo­mányos anyag és leírt esettanulmányok tárulnak elénk. Ezek ma már elismert külföldi és hazai szakemberek kutatásai alapján bizonyított tények, vállalkozások épülnek rá.
Ezzel szemben az emberek, szinte alig ismerik, a min­denfelé megtalálható, szervezetükre, egészségükre nagy befolyással bíró egyedi földsugárzásokat.
A radiesztéták ismerik a vortexeket, mint nagyon erős energiaörvényt, de ez csak az egyik véglet a skálán. A skála eleje és vége között pedig számtalan egyedi földsugárzás létezik. Én így nevezem őket, mert mindegyik egyedi energia, másfajta rezgésminőséget képvisel, így különböző élettani hatásokat okoz az élővilágban.
Az egyedi földsugárzások – rezgéstartományuk miatt – lehetnek számunkra gyógyítóak és károsítóak!

A földből kisugárzó energiák óriási befolyással bírnak mindenféle élőszervezetre. Meghatározzák szaporodásukat, minőségüket, túlélő és ellenálló képességüket, sőt hatással vannak sejtszintű működésükre is.
A gyógyító földsugárzás természeti jelenség, így termé­szetes gyógyulási lehetőség.

A földből bizonyos helyeken kisugárzó rezgések gyógyító erők, melyek rezgésük alapján különböző betegségekre jótékonyan hatnak. Ezek a rezgések érezhetőek, mérhetőek és bárhol kijelölhetőek. Az orvostudomány ma már állít elő olyan gyógyító eszközöket, melyek rezgéseket keltve gyó­gyítanak. Ezek mesterséges rezgések. Meggyőződésem,
a természetben mindig is jelen voltak és vannak azok a ter­mészetes rezgések, melyeket alkalmazni lehet, testünk harmonikus működésének visszaállítására.
Olyan fizikai jelenségről van szó, melyet az élővilág az ember kivételével mindig is felhasznált létének fenntartá­sához, túléléséhez, szaporodásához!”

Jó egészséget kívánok!

Minden jog fenntartva a szerzőnek!

Comments are closed.